ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/07/2012 | 00:12 | מאת: אתי

אשמח לדעת אם אחרי ניתוח מעקף קיבה ממש כשיוצאים האם מחוברים לזונדה או ו קטטר?וכמה זמן אחרי יוצאים הביתה בהנחה שהכל בסדר?! והאם והיה ויש דלף תמיד צריך לעשות ניתוח חוזראו שלפעמים זה מסתדר מעצמו? ושאלה אחרונה נקבע לי תור לניתוח וכבר קשה לי לתפקד עם החום הזה ללכת (אני עובדת עם ילדים )אין מצב להקדמה של הניתוח לתקופה שלפני תחילת שנת לימודים כדי שאוכל להתחיל מחדש ?

שלום רבבניתוחים שאני מבצע יוצאים מהניתוח בלי זונדה וקטטר. זה תלוי בכל מנתח.אחרי הניתוח בדרך כלל אישפוז של 2-4 ימים. אם יש דלף לא תמיד מנתחים, לפעמים זה מסתדר עם טיפול ללא ניתוח. התור לניתוח תלוי בבית החולים ואני מאמין שאם אפשר היו מקדימים לך את הניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר