כאבים בושט ובקיבה לאחר הקאות רבות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/07/2012 | 19:57 | מאת: ש.ס

שלום , לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח לקיצור קיבה . בשבועיים האחרונים סבלתי מהקאות רבות ובקושי הצלחתי לשתות מים , פניתי לרופא והוא פתח את הטבעת ב-0.5 . כרגע הנני סובל מכאבים בבליעה של אוכל ואפילו בשתייה , אני מ רגיש הרגשה של צריבה חדה . אשמח לשמוע את חוות דעתך בנידון .

13/07/2012 | 20:15 | מאת: שלום רב

שלום רב אני חושב שהטבעת שלך סגורה מידי. הייתי פותח הרבה יותר ולוקח גם לוסק. בברכה ד"ר נסים גרון

15/07/2012 | 22:38 | מאת: ש.ס

תודה רבה נכון פתחתי עוד 1 ובאמת אני מרגיש הרבה יותר טוב וזה ממש שינה לי את היום ובכלל יכול להיות שהטבעת נסגרת עם הזמן כי הפעם האחרוה שסגרתי זה היה לפני חצי שנה ?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר