טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/06/2012 | 21:40 | מאת: רונה

מעולם לא העליתי בדעתי כל אפשרות פרט לדיאטה. אבל אני מתמודדת ללא הצלחה כבר קרוב לעשר שנים, במקרה הטוב יורדת 5 עולה 6 וכו. מבקשת פרטים בעיקר על הסיכונים שבטבעת מהם? האם אפשר לעשות את זה מאוד הדרגתי על מנת להימנע ככל האפשר מהקאות, להתרגל למעט אוכל, ולצמצם את ה"שוק" שאני והגוף מקבלים מירידה דרסטית? ועוד שאלה - אני 1.70 משקל 97 האם הקופה תאשר לדעתך? תודה

שלום רב לפי הנתונים שהצגת אינך מתאימה לניתוח להרזיה וסביר שהוא לא יאושר לך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר