אני חודשיים אחריי שרוול ירדתי 32 קג

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/05/2012 | 13:55 | מאת: תמי

שלום אני חודשיים אחריי ניתוח שרוול ירדתי 32 קג אני לא אוכלת אוכל מוצק עדיין יש לי כאבים רק טחון האים זה בסדר ?

שלום רב 32 ק"ג נראה לי הרבה מידי. אני מקווה שאת בקשר עם דיאטנית שתעבור איתך על תפריטים בצורה מפורטת ותדאג שתאכלי בצורה מאוזנת. חיוני מאוד גם נושא הויטמינים כדי שלא יווצר חוסר בויטמינים חיונים ואחר כך מתפתחים תסמינים נוירולוגים שקשה לתקן. אני חושב שאת צריכה לעבור למזון מוצק בהדרגה ולא להשאר בטחון. עלייך לבא לביקורת למרפאה כדי להבדק בצורה יסודית יותר.רצוי לעשות בדיקות דם מלאות כולל רמות ויטמינים וברזל וחלבונים. בברכה ד"ר נסים גרון ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר