משקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/03/2012 | 19:55 | מאת: יפה

עברתי ניתוח שרוול לפני שלושה חודשים ואני מאוכזבת מהירידה שלי 20 קילו בשלושה חודשים אוכלת כל 2-3 ארוחות קטנות אומנם לא שותה מספיק בערך 3 כוסות ליום מה עלי לעשות?עוד שאלה האם אני יכולה לקחת כדורים לכאבי רגליים שאני סובלת {ארקוקסיה ) או ביכלל כל כדור האם מותר אני מאוד מפחדת תודה לך ד"ר גירון

שלום רב אני חושב של ירידה של 20 ק"ג ב 3 חודשים היא יפה ומספיקה. המשך ירידה בקצב כזה זה 80 ק"ג בשנה !!! את יכולה לשפר את התוצאה עם פעילות גופנית. אפשר לקחת כדורים לכאבי רגליים, אבל פחות מהקבוצה של ארקוקסיה שיכולה להזיק מעט לקיבה או לקחת ביחד עם לוסק. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר