עודפי עור.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/03/2012 | 21:41 | מאת: מטופל

שלום! לפני שבוע הייתי כבן 16. לפני שנה עשיתי מהפך גדול בחיי וירדתי 20 ק"ג. כיום אני עדיין שומר על עצמי (כמובן! ) ועושה תרגילים לחיטוב הבטן כבר יותר מחצי שנה. לאחר הדיאטה נותרו לי עודפי עור מציקים. אני מעוניין לדעת איך ניתן להורידם וכמה זה אמור לעלות. תודה מראש!

שלום רב במידה ונותרים עודפי עור אחרי ניתוח ירידה במשקל כדאי לפנות לכירורג פלסטי לצורך ניתוח.אין לי מידע לגבי עלויות. כדאי לנסות להשיג כיסוי של הקופה. לפעמים אחרי מאמצים הם מאשרים. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר