ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/03/2012 | 08:19 | מאת: קארין

היי שמי קארין ואני ובן זוגי מועמדים לניתוח מעקף קיבה.עשינו את כל הבדיקות ואפילו עברנו ועדה.שנינו עברנו לפני 3 שנים ניתוח שרוול אך עדיין יש עלינו משקל עודף .בחודש יוני בעזרת השם אנחנו עומדים להינשא והיינו רוצים להיות כבר אחרי הניתוח אך לצערי משיחות עם אנשים התורים ארוכים מאוד.מי יודע או מכיר מנתח שיסכים לקחת אותנו כפרוייקט ולנתח את שנינו ולא לחכות המון זמן.תודה ושבת שלום...ואנחנו מכרמיאל....

שלום רב אשמח לעזור לכם. צריך להגיע אליי למרפאה. טלפון 052-6620976 צביה בברכה ד"ר נסים גרון

03/03/2012 | 12:35 | מאת: קארין

אני אצור קשר בתחילת שבוע בעזרת השם...רק רציתי לשאול עם אתה עובד עם מכבי...כי אנחנו חברי קופ"ח מכבי.תודה רבה רבה ושבת שלום.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר