ריפולוקס

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/02/2012 | 10:53 | מאת: גל

ד"ר גרון שלום רב, התחלתי לבצע את סדרת הבדיקות לקראת ניתוח בדיקת הוק"ת יצאה תקינה לחלוטין אני מרגישה ביום יום (בדרך כלל כאשר מתעוררת בלילה ובבקרים) מן חומציות כזו בגרון.... קשה בדיוק לתאר את ההרגשה. האם נראה לך שמדובר בריפולוקס? והאם יתכן שבדיקת הוק"ת לא גילתה את הממצאים האלו?? מה אתה מציע לי לעשות ע"מ לוודא כי הבנתי שניתוח שרוול לא כ"כ טוב במידה ויש ריפולוקס או בקע סרעפתי אשמח לקבל תשובתך בברכה גל

שלום רב במקרה כזה הייתי שוקל לעשות מעקב קיבה או לעשות בדיקת PH מטריה שבודקת את חומציות הוושט ואז להחליט. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר