שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/02/2012 | 09:18 | מאת: מלי

שלום ד'ר גירון ביררתי את ההבדלים בין ניתוח מעקף תריסריון,למעקף קיבה. והבנתי שניתוח מעקף תרסריון מגביל הן את כמות המזון והן את ספיגתו. וניתוח מעקף קיבה מגביל אך ורק את כמות המזון. האם זה ההבדל היחידי ביניהם?ומה לדעתך מומלץ יותר למכורים למתוק? אודה לך על תשובתך

שלום רב יש הרבה הבדלים מהותיים בין הניתוחים. אני אישית לא מבצע מעקף תריסריון מאחר וקשה לי לעקוב במערכת שבה אני עובד על השינויים המטבולים בעקבות הניתוח וגם מאחר וברוב המקרים מעקב קיבה נותן מענה טוב גם למכורים למתוקים. כל ניתוח יכול להכשל אם לא משנים את הרגלי האכילה וממשיכים לאכול מתוקים. בברכה ד"ר נסים גרון

23/02/2012 | 09:15 | מאת: מלי

שלום לך ד'ר גירון שאתה אומר שינויים מטבוליים בעקבות הניתוח,הרי גם למעקף קיבה קיימים שינויים מטבוליים ואתה מנתח מעקף קיבה. אז למה לא מעקף תריסריון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר