התייעצות לגבי ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/02/2012 | 21:53 | מאת: רנין

שלום ד"ר גרון, אני בת 43 עם רקע של קרישיות יתר ו 2 DVT, מטופלת בקומדין כ 12 שנה, בנוסף ללחץ דם גבוהה.. סובלת ממערכת העיכול, כנארה ממעי רגיש מטופלת האומפרקס. מנסה לרדת במשקל ולא ממש מצליח לי. אני בגובה של 1.66 ושוקלת 112ק"מ. רוצה לעבור את ניתוח שרוול קיבה אבל אני לא יודעת אם אני מועמדת מתאימה. אודה על עזרתך בכבוד רב, רנין

שלום רב את בהחלט מתאימה לניתוח. צריך כמובן להתייחס לבעית קרישיות היתר סביב הניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר