קיצור קיבה שרוול החיים שאחרי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/01/2012 | 15:51 | מאת: חלי

עברתי לפני שנה קיצור קיבה שרוול ירדתי 50 ק"ג הפסקתי פעילות ספורט ואני מרגישה שאני אוכלת יותר ובנוסף עולה במשקל וזה מדאיג אותי האם זה תופעה מוכרת לניתוח

שלום רב ק עשית ניתוח טוב, ירדת יפה במשקל. קיבלת מתנה לחיים טובים יותר. השאלה מה את עושה עם זה עכשיו? התשובה לשאלה שלך היא כן זה מוכר. יורדים יפה בהתחלה במשקל, אחרי כשנה התאבון מתחיל חזור. עכשיו נשאלת השאלה האם למדנו משהו במשך השנה שיאפשר לנו לשמור על ההצלחה הראשונה. הקיבה קטנה, אבל כל ניתוח ניתן לרמות ואם אוכלים מזון עשיר בקלוריות, מכיל סוכר או מיצים ממותקים וכו' הניתוח יכשל. הדבר בידיים שלך. תחזרי לפעילות גופנית, תחזרי לדיאטנית ואולי לפסיכולוג וכך תצליחי לשמור על המשקל ולא לעלות חזרה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר