תחושת רעב לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/12/2011 | 19:48 | מאת: סתיו

לאחר כמה זמן מניתוח שרוול מתחילים להרגיש כבר תחושת רעב כלשהי. נותחתי ממש לא מזמן ומתקשה לאכול, עדיין בשלב גבינות, וממש אוכלת די בכפייה עצמית כי אין ברירה, אך חשוב לי לדעת מה קורה בהמשך, כי אינני רוצה לחיות כל חיי בתחושה של לא רעבה ואז בכלל לא לרצות לאכול. האם בשלב מסויים מתחילה תחושת הרעב ואם כן מתי?אני כבר משתוקקת לרצות אוכל להרגיש סוג של רעב ואפילו רעב ממש תודה רבה! ואתם ממש נפלא אני כמעט כל יום קוראת בפורום הזה

שלום רב תחושת הרעב חוזרת לאחר מס' חודשים עד שנה. לא כמו שהייתה קודם וזה שונה מאחד לשני. מטרת הניתוח לגרום לך לרדת במשקל ואת צריכה להפנים הרגלי אכילה נכונים כמו לאכול ארוחה קטנה כל 3-4 שעות לפי השעון ולא לפי הרעב. צריך סבלנות ואת תראי שתהני מתוצאות הניתוח וגם תרגישי טוב יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר