כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/12/2011 | 18:46 | מאת: גל

שלום ד"ר, אני כבר 9 ימים לאחר ניתוח שרוול ועדיין כשאוכלת מעט מעדן מרגישה שהקיבה "משתוללת" וממש כבר מתחרטת על כך שעשיתי את הניתוח כי לאחר שקראתי וחקרתי על הניתוח הזה יותר משנה ואחרי המתנה ארוכה לתור הניתוח (בית חולים ציבורי) ידעתי שלאחר כמה זמן הקיבה ומערכת העיכול נשארת אותו דבר וסה"כ הקיבה יורדת לקיבה של ילד בן 5, אך אפילו אחייניות שלי בנות 3 ו - 4 אוכלות מעדן יותר מהר ממני ובלי כאבים. האם עכשיו זהו אורח החיים החדש שלי? להרגיש מעדן או נוזל שנכנס לי לקיבה? מה יהיה בהמשך? אני כבר ממש מדוכאת כי חלמתי על קיבה רגילה פשוט קטנה יותר שבעתיד תאפשר לי לאכול את כל סוגי המאכלים כפי שהוסבר לי מלבד אפרסמון וסברס, אבל רק 9 ימים לאחר ניתוח וכבר מפתחת פחד מאוכל- מה יהיה בעתיד? כל דבר ארגיש שהקיבה מסתובבת? איך אפשר לאכול בהמשך הכל אם רק כפית מעדן משגעת לי את הקיבה? אפילו שהיא חדשה אבל סה"כ מעדן אז מה יהיה באוכל מוצק (כבר היה עדיף טבעת שלפחות אפשר היה לשלוף אותה) אנא ממך ד"ר תעודד אותי מבחינת האכילה שהכל יסתדר וכן יהיה אפשר לאכול הכל בעתיד כי אני כבר ממש מיואשת :(

שלום רב את רק בתחילת הדרך. המצב ישתפר בהרבה ואת תוכלי לאכול יותר וללא כאבים. סבלנות יהיה בסדר. לא כדאי להתייאש כל כך מהר. בברכה ד"ר נסים גרון

19/12/2011 | 22:03 | מאת: ילנה

אני אחרי ניתוח 5 חודשים,אכלתי תירס ונתקע לי כבר יומיים לא ניכנס לי כלום..מה אפשר לעשות?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר