שאלה לגבי אוכל ואיסורים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/12/2011 | 11:29 | מאת: משוורלת מאושרת

ד"ר גירון היקר!!! מנותחת שלך כבר תישעה חודשים עם ירידה של 40 קילו ומאושרת מתמיד. שאלתי היא כזו...יש לי בעיה עם אוכל לא כל דבר עובר לי טוב ולעיתים, אם כי לא קרובות, אני מוצאת את עצמי מקיאה. האם זה בסדר..שמתי לב שההקאות הן כשאני אוכלת ספגטי, קציצות בשר...מה עושים במצב כזה??? האם להפסיק לאכול דברים אילו... מה שטוב לי בעיקר זה מוצרי גבינות וגרנולה...השאלה שלי היא האם גרנולה עם כל הסיבים התזונתיים למיניהם זה בסדר לאכול כי אני יודעת שיש איזשהו איסור לגבי סיבים תזונתיים...האם בסדר לאכול גרנולה, מוזלי וכאלו...כי זה הכי טוב לי. תודה על התשובה

שלום רב ראשית ברכות על הירידה היפה במשקל שעושה אותך מאושרת. הקאות לא חייבות להיות חלק קבוע בחייך. עלייך לנסות לאכול לאט וללעוס היטה ואולי אז תקיאי פחות. מזונות שבאופן קבוע גורמים להקאה כדאי להמנע מהם. לא כדאי להתרכז רק בגרנולה למרות שאין איסור לאכול אותה. על ספגטי ניתן לוותר בקלות אבל לא על מזון חלבוני כמו בשר, עוף, דגים, ביצים וכו שנחוצים מאוד לגוף. לא לשכוח ויטמינים ובדיקות דם תקופתיות. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר