התלבטות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/11/2011 | 20:42 | מאת: לין

שלום דר אני חושבת לעבור ניתוח קיצור קיבה הבעיה אני מתלבטת בין ניתוח שרוול או מעקף אני שוקלת 114 וגובה 170 אני אוכלת הרבה בלי שאהיה רעבה רק ככה אין לא עומדת מול אוכל מה לדעתך מתאים לי יותר והאם המקיף יותר מסוכן וגם קראתי שמקיף שומר על משקל לטווח ארוך לעמות המשקל שיש מי שאומרים שאחרי שנה חוזרים לעלות במשקל

שלום רב שני הניתוחים טובים ויעילים לירידה במשקל. לכל ניתוח יש יתרונות וחסרונות. אני חושב שהחלטה סופית צריכה להתקבל בשיחה עם הכירורג המנתח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר