לא מרגישה מלאות כמו שכולם מדווחים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/10/2011 | 21:01 | מאת: נועה

שלום לך דוקטור גרון,אני עשרה ימים אחרי ניתוח מעקף,אוכלת כבר באותה ארוחה 3 פתית עם מעט חומוס,לא מרגישה מלאות כמו שהרבה אנשים מתארים,הבן שלי אמר לי שאולי בכלל לא עשו לי ניתוח...אני לא רעבה,אך התחושה של עומס על הקיבה לא קיים,אם לא הייתי רוצה לרדת במשקל הייתי יכולה לדעתי לאכול עוד,האם זה קורה אצל חלק מהמנותחים? ושאלה נוספת,כשאני אוכלת פתית עם גבינה לבנה,האם אני יכולה להוסיף טיפה ריבה דיאט? המון תודה!!!

שלום רב קיימים הבדלים בתחושת המלאות בין מטופל למטופל. אם את לא מרגישה רעב את צריכה להגביל עצמך לפי ההנחיות שקיבלת מהדיאטנית. ניתן לאכול מעט דברים מתוקים בתנאי שאינם מכילים סוכר אלא ממתיק מלאכותי בלבד. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר