קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/10/2011 | 13:03 | מאת: אני

ד"ר גירון שלום, אני בת 45,כל חיי נאבקת בהשמנה ומשקל. כיום שוקלת 97 גובה 1.70 BMI 33.56 הנמוך מהיכולת לקבל אישור לניתוח.לא סובלת מסכרת אולם נמצאת בסף העליון של הנורמה. מאוד רוצה לעבור ניתוח שכזה,חברה בקופ"ח מכבי פלטניום, כיצד ניתן לקדם את העניין ומה העלויות המשוערות? בברכת חג שמח, אני

שלום רב לצערי הרב לא יאושר לך ניתוח ולכן לא נראה לי שיש מה לקדם. עלויות ניתוח באופן פרטי לחלוטין בלי השתתפות הקופה יקרות מאוד והן קרוב ל 70,000 ש"ח, ויהי קשה לך למצוא מנתח שינתח אותך ללא עמידה בקריטריונים. דרך אגב חידשת לי. לא ידעתי שיש מכבי פלטינום. חג שמח ד"ר נסים גרון

22/10/2011 | 03:25 | מאת: אני

ד"ר גירון, ראשית תודה על תשובתך,למרותשלא לה פיללתי... שנית, אופס, התבלבלתי בין הכרטיסים, ובנכבי יש זהב. ושאלה נוספת, האם הקריטריונים לטבעת הינם זהים כמו הקריטריונים לקיצור קיבה? שבת שלום

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר