בקשה לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/01/2008 | 19:38 | מאת: ש

ד"ר ניסים גרון שלום, עברתי מספר בדיקות: בדיקת דם הכוללת ספירת דם, תפקודי כליות וכבד ובלוטות התריס. בנוסף עברתי בדיקת דרכי השתן וכן אולטראסאונד לדרכי השתן, וגינלי וחיצוני. נבדקת ע"י רופא נשים אשר סבר כי מבחינה נשית הכל תקין. יש לציין, כי לפני מספר ימים חזרתי מבית החולים בשל הכאבים, נאמר לי כי עלי לנסות להוריד את ההתקן (לא בטוח כי זה קשור), לעבור בדיקת שתן נוספת (התגלתה לי דלקת בשתן ואין לי מושג אם זה קשור) ובדיקת דם נוספת בשל אנמיה (שוב אין לי מושג האם יש קשר). בנוסף, סברו שאולי יש קשר לניתוח קיסרי שעברתי- לתפר אך שללו ת זה לבסוף. פרט לכך לא נאמר לי כלום. היום לאחר שלושה ימים חזרו הכאבים, אני רוצה מחר בבוקר לפנות לרופא ולבקש CT על מנת לבדוק את פשר הכאבים אשר מציקים לי מאוד. אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

שלום, כפי שכבר אמרתי לך יש צורך להשלים את הברור עם CT בטן. דלקת בדרכי השתן בהחלט יכולה לגרום לכאבים כאלה. גם ההתקן יכול לגרום לכאבים וכדאי להוציא אותו לפחות לתקופה מסוימת ולראות איך זה משפיע. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר