אשמח לדעה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/09/2011 | 12:03 | מאת: חושבת

אני בת 28, בריאה (עושה בדיקות כל שנה), אוכלת יחסית בריא (עם נטייה לנשנש מתוקים כמובן, מה שמשאיר אותי שמנמנה) ופעילה גופנית, אני מטר 60 ושוקלת כ 90 קילו המשפחה שלי כבר מיואשת ממני והציעו לי לעשות קיצור קיבה, הרעיון עצמו נראה לי מעט קיצוני, בייחוד כשאני מסתכלת במראה ולא רואה אדם כל כך שמן במצב נואש כמו שאולי הם רואים. עניין אותי האם קיצור קיבה עושים לכל אדם שרוצה לרזות או שיש גבול כלשהו מבחינת משקל, מצב רפואי ונפשי?

08/09/2011 | 13:50 | מאת: סאגדה

היי . אני מאמינה שאם את עומדת בקריטריונים ובכל הבדיקות שיבקשו ממך לעשות אז יהיה אפשרות לעבור את הניתוח זה גם תהליך ארוך קצת. בהצלחה

שלום רב את אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. בגובה שלך זה 100 ק"ג. מציע לך לפנות לדרך אחרת ולא ניתוח. לנסות לרדת במסגרת של קבוצת תמיכה כמו שומרי משקל וכו' בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר