פתרון להרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/09/2011 | 08:51 | מאת: רבקה

בס"ד 5/9/11 שלום רב אני בת 53 סובלת מאד מדימוי עצמי נמוך מטופלת בויאפקס כבר 10 שנים שוקלת 76 קילו על 1.20 מעוניינת מאד לרזות אין באפשרותי בכלל לרזות הייתי בכל מיני מסגרות ואף אחת לא עזרה לי אני מיואשת עד מאד סובלת מכולסטרול, לחץ דם לוקחת גם אלקטרוקסין , ויאפקס קלונקס דרדיקול סמוביל ומיאד רוצה לעבור ניתוח טבעת האם אתם יכולים לעזור לי בזאת יש לי גם מסמכים פסיכיאטריים בנושא אשמח לעזרה ויעוץ

שלום רב גובה 1.20??! לפי הקריטריונים היבשים את יכולה לעבור ניתוח להרזיה. מציע להתייעץ עם כירורג שעוסק בתחום.מוזמנת להגיע אליי למרפאה באסותא חיפה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר