אלרגיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/08/2011 | 04:31 | מאת: נטלי

שלום ד"ר לפני כחודשיים וחצי נותחתי אצלך מעקף קיבה שבוע שעבר השתמשתי לראשונה בחיי בתכשיר -קרם עיניים שגרם לי לתגובה אלרגית של נפיחות כל בוקר אודם מתחת לעין וכמו חררה כבר כמה ימים זה ככה... אני יכולה לקחת כדור אנטי אלרגי שהרופא יתן לי? והאם יש איזשהו קשר עקיף בין הניתוח לאלרגיה לדעתך?... פשוט מאז הניתוח כל דבר חדש מדאיג אותי ... תודה ויום טוב

שלום רב את יכולה לקחת תרופות נגד אלרגיה ואין קשר לניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר