שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/07/2011 | 00:07 | מאת: סמדר

שלום רב, רציתי לברר לגבי ניתוח שרוול האם זה נכון שאסור לשתות מוגז (קולה) לאחר ניתוח שרוול, אפילו אחרי מס' חודשים האם הקולה יכולה להזיק לקיבה או לקרוע אותה? ובכלל מהם סוגי המאכלים שאסור לעולם לאכול אחרי שרוול (כי אמרו לי שאחרי כמה חודשים אפשר לאכול אפילו לאפה ואין מגבלות בסוגי האוכל אלא רק בכמויות)

שלום רב מקובל להמליץ לא לשתות מוגז אחרי הניתוח. זה לא קורע את הקיבה. שום דבר לא קורע את הקיבה. אבל חושבים שאולי זה מרחיב. בנוסף שתית מוגז מגבילה אל היכולת לאכול מזון חיוני יותר.ממליצים לא לאכול פרות עתירי סיבים שלא מתעכלים כמו אפרסמון דבר שיכול להביר לחסימת מעיים. רשימה מדויקת מקבלים בהכנה לניתוח או אחריו מהדיאטנית. בברכה ד"ר נסים גרון

27/07/2011 | 12:36 | מאת: יפית

בנוסף לתשובה שקבלת, חשוב להגיד שבאמת צריך לקבל רשימה והסברים מהדיאטנית ולהיות במעקב, גם מה צריך לקחת ויטמינים שונים, מולטי ויטמינים או לקנות את הערכה של סופהרב למשל שמכילה כבר הכל. אני לא שותה מוגז עכשיו וזה ממש לא נורא לעומת היתרונות

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר