חייבת עזרה עצירות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/07/2011 | 00:35 | מאת: חסוי

שלום ד"ר גרון אני חודש לאחר ניתוח מעקף קיבה (והוצאת טבעת) בשבוע האחרון אני סובלת מעצירויות!!! שאלתי היא במה אפשר להיעזר?.. ראיתי בפורום שלך שייעצת לקחת קונסיל...למיטב הבנתי תכשיר זה מכיל סיבים, בהוראות השימוש שלו מפורט לשתות בין 8-10 כוסות ביום. הוראות אלה מחייבות בכדי למנוע חסימת מעיים, כמו כן אני מתקשה להגיע ל10 כוסות מים ביום, ולכן שאלתי היא אם אוכל להשתמש בתכשיר אחר כמו "נורמלקס" שהוא מפעיל מים במעי ללא סיבים... שאלתי השניה כדי להסר ספק: נאמר לנו בכללי ששתיה מוגזת עלולה להרחיב קיבה... האם נכון להגיד זאת גם על סיבים שכאמור מתנפחים בקיבה...האם גם הם עלולים להרחיב קיבה? או שהם רק "ממלאים" אותה בתחושת שובע? תודה מראש....

שלום רב ניתן לקחת קונסיל. לא מרחיב את הקיבה. רצוי לשתות כמה שאפשר יותר.אפשר גם לנסות תכשירים אחרים לטווח קצר. אבל בטווח הארולך עדיף סיבים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר