אחרי ניתוח שרוול תופעות...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/06/2011 | 21:08 | מאת: אלנה

אני בת 18 לפני ניתוח שרוול, רציתי לברר האם ידוע על תופעות לוואי במערכת ההורמונלית, וכן האם יש שינויים במצבי רוח כמט דכאונות וכדומה. תודה

שלום רב ניתוח שרוול גורם לשינוי ברמה של הורמון שנקרא גרלין ואחראי על תחושת הרעב. אם את מתכוונת למערכת ההורמונלית הנשית, אז לא ידוע על תופעות לוואי ישירות. ההרזיה בעקבות הניתוח יכולה לגרום לשינויים.הניתוח לא גורם לדכאונות שלא היו קודם. כמובן שהשינוי ביכולת לאכול יכול להשפיע על מצב הרוח ועל היכולת להשיג סיפוקים שקודם הושגו מאכילה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר