עלות סיכות בניתוח הצרת קיבה עם שרוולון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/06/2011 | 17:51 | מאת: עדי

שלום, אני מיועדת לעבור ניתוח להצרת קיבה עם שרוולון בששי הבא. היום נודע לי שעבור הסיכות בהם משתמשים כדי לקבע את השרוולון אני צריכה לשלם מחיר מלא. האם נכון הדבר? האם קופת חולים (אני בכללית, בעלת פלטינום) לא אמורה להשתתף בזה? אמרו לי שזה נקרא גם כשתל. האם נכון הדבר. אשמח לתשובה במהירות מכיוון שזה עלות יקרה מדי בשבילי.

שלום רב אני מניח שאת מתכוונת לניתוח שרוול קיבה. אין בניתוח שום שרוולון. לפי ידיעתי את צריכה לשלם עבור הסיכות ומושלם מחזיר 75%. זה גם נקרא שתל. אני לא צד בעינין ואת צריכה לברר את הפרטים המדויקים במזכירות אסותא ובמוקד של המושלם. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר