ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/06/2011 | 16:00 | מאת: ענת

הייתי בפגישה אצלך באסותא חיפה לפני חצי שנה, אמרת שמתאים לי יותר מעקף קיבה, בגלל שאני מאוד אוהבת מתוקים, שלחת אותי עם רשימת בדיקות. פחדתי ולא עשיתי כלום. בחודש האחרון החלטתי לעבור את הניתוח, עשיתי את כל הבדיקות. מה עושים עכשיו? יש לאן לשלוח את הבדיקות או להגיע אליך איתן? אני גם מעדיפה שרוול ולא מעקף בגלל שיותר מסוכן, זה בסדר? (שוקלת 102 ק"ג, גובה 1.57)

שלום רב עלייך להגיע אלי עם כל הבדיקות ואחר כך נקבע תור לניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר