ד"ר גירון המדהים שלום,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/06/2011 | 15:11 | מאת: משוורלת מאושרת

אני כבר 4 חודשים אחרי ניתוח השרוול עם ירידה של 27 קילו. אין ספק שאני בן אדם חדש ומאושר מאוד.היום אני יותר קרובה מאי פעם ליעד. כמה שאלות: בארבע חודשים האחרונים מצאתי את עצמי מקיאה כמה וכמה פעמים לאחר אוכל ולאחר מכן תחושה של כאב וזרמים בבטן או בקיבה אין לי מושג. האם זה מסוכן? האם זה יכול לסבך מערכות כאלו ואחרות בגוף? מידי פעם יש לי תחושה של אי נעימות בצד תחתון השמאלי של הבטן. האם יש מקום לדאגה?? כמו כן, יש לי נשירת שערות מטורפת כיצד מתמודדים עם זה? ודבר אחרון אחרון יש לי ביקורת בעוד כשלושה שבועות האם היא הכרחית ??? אשמח על תשובה מהירה.

שלום רב הקאות אחרי האוכל נובעות בדרך כלל מאכילה מהירה מידי בלי ללעוס היטב את המזון. עלייך להקפיד על אכילה איטית במנות קטנות כל 3-4 שעות. אם זה נמשך כדאי לבצע בדיקות.נשירת שער נובעת מחוסר ויטמינים במיוחד אבץ. עלייך לקחת מולטיויטמין ואבץ. תגיעי לביקורת ונראה אם יש צורך בבדיקות כלשהן. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר