התיעצות לגבי מכון כושר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/06/2011 | 21:40 | מאת: טיראן

אני כמעט חודשיים אחרי מעקף.. והתחלתי ללכת למכון כושר ממוצע של 3 פעמים בשבוע.. זה אימון אירובי בעיקר ומעט תרגילי חיזוק..השאלה אם אימון במכון בשלב הזה הוא בסדר או שמזיק .. המלצתך היתה לצאת להליכה של שעה אינטנסיבית. תודה מראש טיראן

שלום רב אני מקווה שאת מרגישה טוב ויורדת יפה במשקל. פעילות גופנית היא חלק חיוני מהתהליך. אני ממליץ על הליכה כי אני חושב שהיא טובה לבריאות ולירידה במשקל. גם פעילות בחדר כושר טובה ואינה יכולה להזיק. עלייך לבחור את הפעילות שמתאימה לך. בהצלחה ד"ר נסים גרון

04/06/2011 | 22:50 | מאת: טיראן

ירדתי עד כה קצת יותר מ14 ק"ג..(בכמעט חודשיים) אני לא יודעת לומר אם זה נחשב לירידה טובה. אני מרגישה מצוין. מה דעתך?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר