ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/04/2011 | 09:30 | מאת: אהרן

שלום אני בן 16 ושוקל 140 ק"ג אבקש לדעת מה הפרוצדורה חסרונות ויתרונות של ניתוח "טבעת" אם תוכלו לעזור לי.... תודה

11/04/2011 | 09:35 | מאת: אהרן

ומה זה ניתוח שרוול??

שלום רב היום הקריטריונים לניתוח הרזיה לנערים הוחמרו ויש צורך ב BMI גבוה יותר ממבוגרים וכן אישורים מיוחדים מרופא אנדוקרינולוג ילדים וממרפאה שמתמחה בהפרעות אכילה.יש מספר סוגי ניתוחים אני חושב שניתוח טבעת הוא הפחות מתאים מכולם אבל לא כולם חושבים כמוני ויש חילוקי דעות בין הכירורגים.אני חושב שניתוח שרוול קיבה הינו טוב יותר ומתאים יותר לצעירים. בניתוח חותכים ומוציאים כ 80 אחוז מנפח הקיבה מהגוף. הירידה במשקל טובה עם איכות חיים סבירה. כמובן שדרוש שיתוף פעולה מלא ומאמץ גם מצד המטופל.יש כמובן גם סיבוכים לניתוח כמו דלף, דימום ותסחיף ראתי אבל הם קורים באחוז קטן בלבד של המנותחים. אני חושב שעצם הבדיקה של הניתוחים מראה שהחלטת לקחת את עצמך בידים ולשפר את בריאתך ואיכות החיים שלך. מציע לך לבא עם ההורים לפגישת ייעוץ שם תקבלו את כל האינפורמציה הדרושה ותוכלו להחליט ולהתחיל בתהליך. מפנה אותך לאתר שלי למידע נוסף www.dr-geron.com בהצלחה וחג שמח ד"ר נסים גרון

17/04/2011 | 00:34 | מאת: אהרן

א.מה עלות השרוול? ב. כמה צריך להיות ה bmi? תודה רבה.

שלום לך ה BMI צריך להיות 45 ומעלה ללא מחלות נילוות ו 40 ומעלה עם מחלות כמו יתר לחץ דם וסוכרת. העלויות תלויות בגורם המבטח, כלומר איזה קופת חולים יש לך ואיפה עושים את הניתוח. בבתי חולים ציבוריים הניתוח לא עולה. בברכה וחג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר