שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/03/2011 | 07:02 | מאת: אני משוורלת מאושרת

ד"ר גירון היקר שלום רב, ראשית אין לי מילים לתאר את האושר הרב בעקבות הניתוח. חודשיים אחרי הניתוח עם ירידה של 17 קילו. בחיים שלי לא ירדתי יותר מקילו בשנה ועכשיו בחודשיים ירידה כזאת. היום, יותר מתמיד, קרובה אל היעד ולך, ד"ר יקר, יש יד בזה. שאלה קטנה לי אליך אני לא לקחתי את הוויטמנים לאחר הניתוח. הם כ"כ היו מגעילים. אני יודעת שחודשיים אחרי הניתוח אפשר להסתפק בסוג אחד של ויטמנים. מה ההמלצה שלךל???

שלום רב ניתן לבלוע מולטיויטמין לא חשוב של איזו חברה, בנוסף כדאי לקחת ויטמין B12 וויטמין D. רצוי אחרי 3 חודשים לעשות בדיקות דם כלליות כולל רמות ויטמינים ולהשלים מה שחסר. המשך הצלחה ובריאות ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר