איזה ניתוח יתאים לי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/02/2011 | 18:40 | מאת: זואי

קראתי גם את התגובות שלך והתרשמתי מהרצינות והעומק שבהם אתה עונה. אני סובלת מרפלוקס וגם מחוסר ברזל כרוני. יש לי גם בעיות נשימה ומגרנה כרוניים. יש לי מסת גוף של 40 ואני קרובה לגיל 50. האכילה שלי היא אובססיבית, אני חייבת ללעוס כל הזמן, זו לא שאלה של רעב או מה אוכלים העיקר שיהיה משהו בפה. בלילה אני אוהבת גם מתוק, אבל עיקר הבעיה היא צורך שהבטן תהיה מלאה והפה יהיה עסוק וזה מה שמרגיע אותי. השאלה שלי היא האם אני מתאימה לניתוח? ואם כן איזה ניתוח יתאים לי על סמך הנתונים שלעיל? מה הסיכוי שלי לשנות את צורת האכילה שלי אחרי החודשים הראשונים שבהם הגוף יירד מעצם השינוי והניתוח. מה שחשוב לי לדעת איך זה יהיה בטווח הרחוק לשמור על המשקל החדש? תודה על התייחסותך.

שלום רב לפי הנתונים שהצגת נראה לי שניתוח מעקף קיבה הוא הניתוח המתאים לך. הוא גם יפתור את בעיית הרפלוקס וגם יעזור לך בצורה טובה לרדת במשקל. כמובן שאין בשום ניתוח הצלחה של מאה אחוז אבל ניתוח מעקף יעזור לך בצורה טובה לרדת ולשמור על המשקל. הדבר דורש מצידך שינוים מאוד משמעותיים בצורת האכילה שכעת קשה לך לעשות אבל אחרי הניתוח יהיה לך יותר קל. כמובן שליווי של דיאטנית ועובדת סוציאלית נחוץ ביותר. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר