כשלון ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/01/2011 | 17:38 | מאת: יפית

יש לי חברה שעברה את הניתוח הזה- "שרוול" וכבר חצי שנה היא בבית חולים, היה לה דלף והדלף גרם לזיהום ולסיבוכים אחרים שלא אפרט אותם אבל אני רואה עד כמה היא מתחרטטת ואיך הניתוח הזה הרס לה את החיים, היא עדיין בבית חולים והרופאים מנסים לתקן את ה"פשלה" כרגע הושט מחוץ לגוף והיא כמעט הלכה... אני לא ממליצה לחשוב ש-לי זה לא יקרה וה- 30 אחוז של חוסר ההצלחה יכול להיות גם שלכם,אנשים יקרים- אל תחפשו פתרונות קלים, קחו את עצמכם בידיים תעשו ספורט ותשמרו על תזונה נכונה , תחיו עם מי שאתם ואיך שאתם בלי לסכן את חייכם ואת משפחתכם, הריי גם אחרי הניתוח צריך לשמור. גם הרופאים הם בני אדם ויכולים לטעות -אל תקחו סיכון מיותר זה לא שווה!!! אני רואה את הכאב והסבל ואת כל מה שהמשפחה שלה והחברים שלה עוברים אל תעשו את זה לעצמכם, זה לא שווה!!!! מי שאוהב אתכם יאהב אתכם כפי שאתם רק תשתדלו לשמור על הבריאות ולאכול נכון מעט ספורט יכול לעזור חישבו על זה טוב טוב. מי מבטיח לכם שלא תפלו ולא תהיו ה- 30 אחוז שנכשל מהניתוח.???הניתוח הביא אותה למצב של מכונת הנשמה ועוד... (לא נעים לי לפרט כי בכל זאת זה אישי) אז הזהרו מהבטחות, כי גם היא ביררה קודם וקיבלה המלצות על המנתח מביה"ח "אסותא" בבקשה הישמרו! בהצלחה לכולם.

שלום רב ראשית אני משתתף בסבלה של חברתך ומקווה שתחלים במהרה ותחזור לחיים רגילים ובריאים. בכל ניתוח ופעולה כירורגית שנעשים יכולים לקרות סיבוכים. אנחנו מיידעים את המטופלים ומספרים להם בפירוט כל אינפורמציה רלוונטית לניתוח כולל סיבוכים קשים ומקרי תמותה שארעו.עדיין לפי כל סטטיסטיקה לאנשים שעומדים בקריטריונים לניתוח, מסוכן יותר להשאר ללא ניתוח מאשר סיכוני הניתוח. הניתוחים שאנחנו עושים עוזרים לאלפי אנשים כל שנה להיות בריאים ומאושרים יותר. כדאי לבדוק ולבחור כירורג מנוסה לניתוחים מורכבים אלה. שוב איחולי החלמה לחברתך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר