היתיעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/01/2011 | 15:50 | מאת: דניאל

אני חודש ושבועיים אחרי ניתוח שרוול והורדתי 15 קילו אני מרגישה מצויייןן!!! את התרופות שקיבלתי לאחר הניתוח סיימתי. אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם מולטי ויטמין למשך שנה.... מה קורה עם הסידן, ברזל, והויטמין b12. צריך לעשות בדיקות דם לפני... או שצריך לקחת בכל מיקרה..???

שלום רב ראשית כדאי להמשיך עם מולטיויטמין. רצוי אחרי כ 6 חודשים לבצע בדיקה דם מקיפה ולראות אם יש חוסרים ולקחת בהתאם. המשיכי להרגיש מצוין. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר