התייעצות עם ד'ר גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/01/2011 | 21:50 | מאת: לימור

שלום רב. לצערי בתשע השנים האחרונות יש לי אוסף מרשים של ניתוחים שונים. כעת אני לקראת אחד נוסף ורוצה להתייעץ. תקציר: 1.לפני תשע שנים - ניתוח קיסרי ראשון. 2. לאחר שלוש שנים, ניתוח קיסרי שני. 3. כמה חודשים אחריו - ניתוח הרניה ביטנית והשמת רשת (בעקבות הריון תאומים גדול). 4. כשנתיים וקצת אחר כך, ניתוח שרוול קיבה בבלינסון עם ירידה של 4 ק"ג בלבד מיום הניתוח! 5. לפני כמעט חצי שנה - ניתוח קיסרי אחרון. *כעת התגלתה לצערי הרב הרניה בטנית נוספת למרות הרשת ויתכן ואזדקק לניתוח בקע נוסף. שאלתי היא: האם אוכל באותה הזדמנות לבצע גם ניתוח קיצור קיבה (שאולי יצליח הפעם)?, אם כן, איזה ניתוח רצוי במצבי (BMI=37.4), האם ניתן גם לעשות שאיבת שומן מהבטן? כל זה כי לא אוכל לעמוד בניתוח נוסף ומצב עודף המשקל שלי מוסיף להיות חמור. בתודה.

שלום רב כדי להמליץ על ניתוח נוסף צריך לברר למה לא ירדת במשקל בראשון.במידה ועושים ניתוח נוסף אז ההמלצה היא על מעקף קיבה. תלוי במיקום הבקע וגודלו לגבי ניתוח משולב. לא ממליץ. לא עושים שאיבת שומן עם הניתוח להרזיה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר