תהליך הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/12/2010 | 23:30 | מאת: הדס

שלום, ברצוני לעבור ניתוח שרוול ואשמח לקבל פירוט של התהליך, החל מרגע קבלת ההפנייה אצל רופאת המשפחה (למי היא מפנה אותי והאם יש לי אפשרויות בחירה למי ללכת או שזה תלוי בקופה) וכלה בבדיקות שעלי לעבור. בנוסף, אשמח לדעת מהו הצפי זמן לכל התהליך עד שאקבל תאריך לניתוח (מתוך הנחה שהכל תקין). לסיום, אני עומדת בתנאים של קופת החולים לניתח, אך אשמח לדעת האם ישנן הוצאות שלא מופיעות אבל כן נדרשות - כמו למשל קבלת טופס 17 לכל בדיקה בנפרד, קבלת טופס 17 לביקור מומחה, תשלום עבור ביקור אצל מומחה, בדיקות שעלותן גבוהה מהרגיל וכן הלאה. תודה מראש, הדס

שלום רב את יכולה לבחור לאיזה כירורג שאת רוצה כדי לקבל פרטים בצורה מפורטת על הניתוח. את צריכה להחליט אם את עושה את הניתוח בבית חולים פרטי או ציבורי. אם בבית חולים ציבורי אז בדרך כלל את מופנית לבית החולים באזוריך אם הם עושים ניתוחים להרזייה. אם בבית חולים פרטי אז את יכולה לבחור מנתח לפי רצונך. גם זמן ההמתנה שונה בהתאם ויכול לנוע בין חודשים בודדים לשנה תלוי באיזה בית חולים למספר שבועות במע' הפרטית. הבדיקות לא עולות כסף. הניתוח במערכת הפרטית יכול לעלות והרבה תלוי בביטוח שלך. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר