טיפול כירורגי בהשמנה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/12/2010 | 15:20 | מאת: הדס

שלום, אני בת 31 אחרי אי אילו דיאטות וקבוצות תמיכה ועדיין במשקל גבוה (אני 1.68 מ' ושוקלת 108 ק"ג). יש לי לחץ דם גבוה אך אינני חושבת שיש לי תחלואה נלווית נוספת. מכר שלי עבר ניתוח מעקף קיבה וירד מדהים בזכות הניתוח. הבנתי כי זהו ניתוח אשר יותר מסובך מטבעות ושרוולים למיניהם, אך גם הכי משיג את המטרה (טבעות אפשר להרחיב וישנן דרכים לעקוף זאת, בעוד פה ההשלכות הן יותר בלתי-הפיכות). שאלתי ידיד שלי שהוא רופא והוא אמר שבגלל שעוד לא ילדתי - לא יסכימו לבצע זאת בי כי זה משנה את מבנה הבטן וזו יכולה להיות בעיה כשאהיה בהריון. רציתי לשאול - האם זה נכון? אם כן - האם יש ניתוח אחר בסגנון מעקף הקיבה שאני כן יכולה לעבור? ובאופן כללי - ומה כן הייתם ממליצים לי לעשות? תודה מראש, הדס

שלום רב אין מניעה לבצע מעקף קיבה גם למי שלא ילדה. את הניתוח צריך לבחור אחרי שיחה מעמיקה עם הכירורוג שמבצע ניתוחים כאלה וכול להסביר את היתרונות וחסרונות של כל ניתוח ולהתאים אותו למטופל. בהצלחה ד"ר נסים גרון

12/12/2010 | 13:09 | מאת: עלמה7

תלמדי ותקראי על הניתוח בפורומים ותבררי עם הרופא שלך, ממולץ ביותר, את בחורה צעירה ועם bmi שנוח מאוד לניתוח שרוול, בהצלחה בכל מקרה.

12/12/2010 | 23:50 | מאת: מאושרת

ממליצה לך בחום לעשות את המעקף קיבה עשיתי אותו אצל ד"ר גרון המקסים וירדתי 50 קילו ב 7 חודשים תוצאות מדהימות והרגשה מעולה. בכל מקרה כדי לך לקרוא על כל סוגי הניתוחים באינטרנט לפני שאת מחליטה. בהצלחה!!!!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר