קיצור קיבה וביטוחים משלימים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/12/2010 | 17:28 | מאת: TKH

שלום כמה עולה ניתוח קיצור קיבה באופן פרטי בבית חולים פרטי בערך כמה מחזירים הביטוחים המשלימים

שלום רב יש הבדלים בין הביטוחים המשלימים השונים.לגבי ניתוח שרוול קיבה, עלותו בערך למטופל של כללית מושלם זהב כ 18000-20000 ש"ח באסותא חיפה, פלטינום כ 10000 ש"ח, מכבי זהב כ6000-8000 ש"ח, חברות הביטוח הגדולות נותנות כיסוי כמעט מלא. באופן פרטי לחלוטין הניתוח יכול לעלות כ 65000-70000 ש"ח. בברכה ד"ר נסים גרון

15/01/2013 | 11:51 | מאת: פרח

אם אני רוצה לעבור את הניתוח פרטי אין אני עושה את זה?

09/12/2010 | 19:28 | מאת: כללית

אם תכנסי לאתר של כללית- לניתוחים, יש שם מחירים של השתתפות עצמית של מושלם ופלטינום

שלום רב ההשתתפות העצמית היא רק חלק מהתשלום. יש תשלום על "המשתלים" שזה הציוד והסיכות שמשתמשים בהם בניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר