ניתוח קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/11/2010 | 17:44 | מאת: תמר

אני בת 44 משקלי 94 ק"ג גובה 155 ס"מ מחלות רקע דלקת פרקים, אסטמה קלה,תת תיפקוד בלוטת התריס,אוסטופרוזיס,דופק מהיר והרניה שלא טופלה עדיין מקבלת טיפול כרוני האם כדי במצבי הרפואי לעבור ניתוח? אם כן מה אחוזי הסיכון בניתוח לידיע נסיתי מס' פעמים רב של דיאטות ירדתי עד 23 ק"ג ועליתי חזרה

שלום רב מבחינת הקריטריונים לניתוח את גבולית אבל יתכן ויאושר לך הניתוח אם תבקשי. אני חושב שניתוח ישפר בהרבה את בריאותך. בכל ניתוח יש סיכונים וגם בניתוחי הרזייה. אחוז הסיכונים השונים כ 3-5%, תלוי בחומרת הסיכון. בהצלחה ד"ר נסים גרון

20/11/2010 | 18:17 | מאת: תמר

איזה מכל הניתוחים מומלץ במצבי הבריאותי?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר