מתי כדאי להגיע?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/11/2010 | 11:49 | מאת: אילנה

ד"ר גירון שלום, בעקבות דבריך פניתי לרופא משפחה וביקשתי שתי הפניות, אחת לגסטרו ואחת לצילום ו.ק.ת. נאמר לי שתורים לגסטרו יפתחו רק בינואר ויש לי תור להגיע אליך ב - 3.1. כלומר שאני אגיע בלי התשובה של גסטרו. האם עדיף לדחות את ההגעה אליך עד שיהיו לי כל התוצאות או שלהגיע בכל מקרה? ל - ו.ק.ת. יש לי תור ב - 23/11. מחכה לתשובתך תודה אילנה

שלום רב עדיף להגיע אחרי כל הבדיקות. בברכה ד"ר נסים גרון

30/11/2010 | 10:14 | מאת: סיגל

אני מיועדת לעבור ניתוח מעקפיפ בפברואר ,אני לאחר קיצור קיבה . אשמח לקבל ממך אינפורמציה על הניתוח חסרונותיו ומעלותיו.בתודה מראש סיגל

01/12/2010 | 08:37 | מאת: אילנה

הי סיגל, בשמחה אדבר איתך אך אשמח באם תצרי עמי קשר טלפוני כי זה פשוט יותר קל. הנייד שלי הוא 050-6370443 יום קסום לך אילנה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר