פיתרון להרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/10/2010 | 11:42 | מאת: יוסי

שלום דוקטור שמי יוסי 180/123 רציתי להתחיל טיפול להרזיה ברדוקטיל ומשרד הבריאות הוריד מהמדפים (לפני כ-3 שנים השתמשתי והורדתי כ-25/30 קג') ביקשתי מהרופא ליעץ לי לניתוח הוא אמר שאין לי BMI מספיק מה הם האפשריות שיש לי ? תודה רבה

שלום רב, הBMI שלך הינו 38 שזה לא רחוק מהקריטריונים. צריך 40. אם יש לך סוכרת או יתר לחץ דם או דום נשימה בשינה או הפרעות בשומנים בדם אז יכול להיות שיאשרו לך ניתוח. כדאי לעשות בדיקות ולבקש אישור. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר