התעניינות בקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/10/2010 | 23:01 | מאת: ספיר

ד''ר ניסים גרון שלום רב! שמי ספיר אני כמעט בת 20 הגובה שלי הוא 1.65 ומשקלי הוא בין 100-110 לדעתי אני לא נראת עד כדי כך שמנה שזו בעצם חלק מהבעיה ולכן עד עכשיו אינני מצליחה להוריד ולו קילוגרם אחד... חשבתי לפנות אל קופת החולים בבקשה לסייע לי לעבור ניתוח לקיצור קיבה\שרוול\טבעת או מה שזה לא יהיה בכדי לסייע לי להוריד מכמות המשקל. הייתי מעוניינת לדעת אם בכלל יש לי טעם לפנולת והאם קופת החולים תוכל לסייע לי בכך, וכן אם ניתוח זה פוגע באורך החיים, בהריון,לידה וכד'. תודה מראש, ספיר.

שלום רב יש הבדל בין 110 ק"ג ל100 ק"ג. אם את שוקלת 110 אז את עומדת בקריטריונים לניתוח והקופה תסייע לך. הניתוח משפר את איכות החיים ואת הבריאות ואינו פוגע בהריון או לידה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר