לנעמה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/10/2010 | 22:42 | מאת: מירי

אני יודעת שהרופאים ממליצים על ניתוח שרוול ולא על טבעת אבל מה שהם לא מספרים שבטבעת אין סיכוןץ זה סליקון שמלבישים אותו על הקיבה. הוא יכול לזוז מהמקום. זה הסיכון היחיד ואם לא מתאים אז מוציאים אותו. אבל קיצור קיבה או שרוול זה לחתוך את הקיבה ולסגור עם סיכות. יש סיכון של דליפה ואז אבוי כמה סיפורים קראתי על אנשים וחלקם מכירה אישית שאושפזו בבית חולים ואילו מתו. אני מנותחת טבעת ומאד ממליצה יש ירידות יפות למרות שלפעמים איטיות . מה שמעצבן בטבעת זה ההקאות אבל עם הזמן לומדים מה טוב לאכול ואז ההקאות פוחתות. בהצלחה

שלום רב צר לי לאכזב אותך אבל אנחנו מספרים הכל לחולים כולל נושא הדלף וסיבוכים אחרים. אני שמח שאת מרוצה מהטבעת ומאחל לך שתמשיכי להנות ממנה. היום קיימים ניתוחים טובים ויעילים יותר כפי שציינתי ואני ממליץ לחולים מה שאני מאמין שהוא הטוב ביותר עבורם. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר