האם אפשר לבצע תיקון למעקף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/09/2010 | 09:16 | מאת: אילנה

דוקטור גרון שלום לך, עברתי אצלך ניתוח מעקף קיבה לפני כשנתיים וחצי. כרגע איני מרגישה שום הגבלה וגם דמפינג כבר אין לי. מרגישה מאד מתוסכלת מהעליה הגדולה במשקל ומהחוסר שליטה שלי באוכל. רציתי לשאול אותך האם יש אפשרות לבצע תיקון למעקף או הוספת טבעת על מנת להגביל את כמות האוכל. מרגישה מיואשת ורוצה את עזרתך. אשמח באם תענה לי בהקדם. תודה וחג שמח לך אילנה

שלום רב, האם מדובר במעקף אחרי ניתוח קיצור קיבה בעבר? האם חוסר השליטה שלך הוא בכמות או באכילת מתוקים? בעיקרון טבעת זו אפשרות אבל כדאי לבדוק מה קורה קודם על ידי צילום קיבה וגסטרוסקופיה ואז להחליט מה אפשר לעשות. בברכה דר' נסים גרון

29/09/2010 | 19:52 | מאת: אילנה

שלום ד"ר גירון, אכן מדובר במעקף אחרי ניתוח בעבר. המעקף מאד עזר לגבי המתוקים, כמעט ואין לי צורך בהם אך כרגע נשארה בעיית הכמויות, אני אוכלת כמויות שהיתי אוכלת לפני הניתוח, איני מרגישה כלל את השפעת הניתוח. אם אני אכן רוצה לעשות צילום קיבה וגסטרוסקופיה ממי עלי לבקש הפנייה? אין לי בעייה לעשות את כל הבדיקות שצריך אני רק רוצה לחזור להיות רזה כמו קודם. אשמח אם תעזור לי. בברכה, אילנה

02/10/2010 | 17:14 | מאת: רינת

מה קורה איתך צרי איתי קשר יקירה המון זמן לא דברנו שלחי לי מסר לרינתי5 אתן לך את הנייד שלי שבת שלום

03/10/2010 | 07:19 | מאת: אילנה

הי רינת, אין לך מושג כמה ניסיתי להתקשר אליך, שני המספרים שנתת לי לא זמינים. שלחי לי את המספר החדש שלך אני לא מצליחה להכנס לרינת5. הנייד שלי הוא 050-6370443 בי חמודה !

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר