אחרי טבעת חודשים ולא ירדתי קילו

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/09/2010 | 10:48 | מאת: יפעת

אני אחרי טבעת - היום בדיוק חודשיים, בהתחלה ירדתי 3 קילו כשהקפדתי על נוזלים, ואחר כך לא היו מיגבלות כלל- התחלתי לאכול בהדרגה הכל- כולל פחמימות בלי בעיה- הרופר סגר הטבעת על 4 סיסי ואחרי צילום ושט קיבה הכל היה בסדר לפי הצילום- מדוע אם כן אני יכולהלאכול הכל ולשתות יחד בלי שום בעיה- וכמובן באותו מישקל התחלתי- כל כך ציפית לירידה ושינוי חיובי בדימוי הגוף

שלום רב לא להתייאש, צריך לנפח עוד. כמובן חשוב להמנע לחלוטין ממתוקים ומשקאות ממותקים. רצוי להתחיל פעילות גופנית. שנה טובה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר