צום בכיפור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/09/2010 | 23:10 | מאת: מירי

רציתי בבקשה לשאול אני אחרי ניתוח טבעת כשבעה חודשים. האם מותר לי לצום בכיפור? דבר שני שרציתי לשאול הוא אני סגורה 8.5 15 קילו פחות ממשקלי ,הולכת לחדר כושר 4 ימים בשבוע. נעצרתי במשקל האם זה רלוונטי? האם הירידה איטית מדי? ועד כמה אפשר לסגור? תודה וחג שמח

שלום רב אני חושב שאפשר לצום ביום כיפור. לגבי העצירה במשקל צריך לבדוק היטב מה את אוכלת, בעיקר כל מה שקשור למתוק וסוכרים ומיצים וכו'. לגבי סגירה נוספת, אפשר עוד קצת תלוי כמה הגבלה את מרגישה באכילה. חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר