ניתוח מעקף חוזר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/08/2010 | 20:36 | מאת: בלהה

עברתי ניתוח מעף בעקבותיו ירדתי יפה ( אך לא יותר מדי). לאחר תקופה חזרתי להשמין והיום אני כמעט באותו משקל לפני הניתוח. האם ניתן לעבור ניתוח חוזר?? ואם כן, האם עדיף שוב מעקף או אולי שרוול?

שלום רב חשוב לדעת למה עלית חזרה במשקל. האם השתבש הניתוח או ששינית את הרגלי האכילה שלך בצורה שגרמה לך לעלות חזרה במשקל. צריך לעשות צילום קיבה ולראות את מצב הקיבה והניתוח שעברת.רצוי להוועץ בדיאטנית ועובדת סוציאלית ולעשות פעילות גופנית מסודרת.במידה ןתחליטי לעשות ניתוח חוזר קיימות מספר אפשרויות, או תיקון הניתוח או מעקף תריסריון, או טבעת. שרוול אינו אופציה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר