דיאטה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/12/2007 | 09:41 | מאת: סיגל

אני כבת 40 אם לשניים שוקלת 112 ק"ג וגובה 156 ס"מ ניסתי אי ספור דיאטות אכן ירדתי במשקל אך העלתי במהרה בחזרה, רציתי לדעת לגביי ניתוח קיצור קיבה האם יש סכנות בכך והאם נראה לך שאני מתאימה. במידה וכן איך מתחילים עם התהליך למי פונים?

שלום סיגל, ה BMI שלך הינו 46, זהו מדד שלפיו קובעים את ההתאמה לניתוח. מעל 40 יש הוריה ברורה לניתוח. יש סוגים שונים של ניתוחים היום. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. כמובן שיש סכנה בניתוחים, אבל אצלך הסכנה להשאר במשקל שלך גדולה יותר מהסכנה הניתוחית. כדי להתחיל בתהליך את צריכה לפנות לכירורג שמבצע ניתוחים כאלה לפגישה ובה תקבלי הסבר מפורט לגבי התהליך כולו. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר