ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/08/2010 | 09:32 | מאת: אבוחצירה יעקב

לפני כשלשה חודשים עברתי ניתוח שרוול(קיצור קיבה)במהלך הניתוח המנתח קרע את צינור הבוזי(צינור שנכנס לתוך הקיבה)עקב כך פתחו לי את כל הבטן מלעלה עד למטה בשביל לתקן את הטעות בנוסף אותו צינור הכיל כספית במינון גבוה וכל הכספית נשפכה לי לחלל הבטן כיום אני סובל מהרעלת כספית בטן פתוחה ובכלל לא עשו קיצור קיבה שאלתי היא אם ידוע על עוד מקרה כזה?

שלום רב ראשית אני רוצה לאחל לך החלמה מלאה. אתה מתאר מקרה קשה וסיבוך נדיר. לא ידוע לי שמשתמשים בבוז'י עם כספית. היום בדרך כלל משתמשים בסיליקון. בברכה החלמה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר