שלום ד"ר גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/08/2010 | 16:42 | מאת: אני

ד"ר גרון שלום, ביום ראשון (לא הקרוב, הבא) אנותח על ידך לתיקון הפורט תסלח לי שאני מרבה בשאלות אני ממש בלחץ 1. בניתוח הקודם החלפת את הצינורית והפורט האם הוא היה מנותק מהפורט? 2.שביצעת את החלפת הפורט האם הוא שונה מהפורט שהיה? 3. בשיקוף ראית שהטבעת נמצאת במקום. אני מניחה שלא ניתן לדעת אם יש שם בעיה אלה במהלך הניתוח. האם אני צודקת?מה לדעתך הבעיה? 4. הניתוח יהיה בהרדמה מלאה. הסיבה שהבטן שמנה מידי ולכן קשה לבצע את הפעולה בהרדמה מקומית? כמה זמן אורכת הפעולה? שוב סליחה על השאלות הרבות אך כפי שציינתי אני בחרדה נוראית ומאוד מפחדת . אלפי תודות, מיכל

שלום רב הפורט היה מנותק בניתוח הראשון והרכבתי פורט חדש זהה לקודם. הטבעת נראית בשיקוף במקום ואם לא אגש אליה בצורה מכוונת בניתוח לא אוכל לדעת אם יש בה בעיה. הרושם שהבעיה אינה בטבעת. אפשר לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית. פעם אחרונה את התקשית לעמוד בניתוח בהרדמה מקומית ולכן אני מתכנן כללית. הפעולה אורכת כחצי שעה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר