שלום לך דר גירון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/07/2010 | 19:54 | מאת: נתי

ראשית כל אתה מקסים כבר אמרתי זאת בעבר, אנו מכירים עשיתי אצלך מעקף קיבה לפני 4 שנים ואחרי זה עברתי מעקף תריסריון שהסתבך וטופלתי אצלך מאמינה שזוכר אותי אך בכל מקרה כרגע לא אומר את שמי, יש לי בעיה קשה ורוצה מאוד להתייעץ איתך אז כמו שאמרתי עברתי מעקף תריסריון אחרי המעקף קיבה שלך והסתבכתי וטופלתי אצלך מאותו יום של הניתוח חיי אינם חיים אני כבר עברתי 2 ניתוחים של פיסטולה שנוצרה בבטן ואני עם תת ספיגה רציני שמלווה בתסמינים קטלנים של חסרים גבוהיים שאין באפשרותי לתקנם בשום אמצעי ובצקות קשות ברגלים ויכולת תזוזה קשה מאוווד וסובלת מהתעלפויות שלשולים מרובים מאוד וחוסר שינה בלילה קמה יותר מ10 פעמים וחייבת להיות ננגישות תמידית, איכות חיי נהרסה ואני לא עובדת ולא יכולה להזיז את עצמי לא משנה מה אני אוכל אהיה בשרותים מיליון פעם שאלתי היא האם יש אפשרות לתקן דבר כזה והאם ניתן ליצור עימך קשר בנייד אם תועיל לתת לי אותו זקוקה לתשובתך המיידית שכן אני דועכת תודדה

שלום לך צר לי לשמוע על כל הסבל שאת חווה. אשמח לעזור לך אם אוכל. הטלפון הנייד שלי הינו 050-6267486 יהיה יעיל יותר אם תגיעי אליי למרפאה בטבריה לשיחה על כל האפשרויות ותביאי איתך סיכומיי כל הניתוחים. טלפון לתור 0505680814 החלמה מהירה דר' נסים גרון

01/08/2010 | 21:40 | מאת: חליל

כול התסבוכת הזו היא ממעקף קיבה?

שלום רב, אחרי ניתוחים יש גם סיבוכים. התסבוכת היא אחרי ניתוח מעקף תריסריון. אחרי מעקף קיבה לא הייתה תסבוכת. הייתה ירידה במשקל אבל לא מספקת ולכן בחרה המטופלת לעבור מעקף תריסריון. לכן מומלץ תמיד לדעת מה האפשרויות ומה אלטרנטיבות ומה הסכנות בכל ניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר